KÉPGALÉRIA
-RÉGEBBI KÉPEINK

Friss képek:

IPA-kupa

 lovas díjugrató verseny 2020. szeptember 5-6

Horgászverseny 2019. augusztus 24.

Versenyünkön 17 csapat indult 3-3 fõvel.
Eredmények:
Csapatverseny: 1. „ÖTVENÖT” 62,60 kg
2. Keleti Horgászbolt 47,90 kg
3. Egressy és Társai 38,60 kg
4. „Csali” Team (BRFK) 25,90 kg
A legnagyobb súlyú halat Varga Tímea Leila („Vecsési Ifjak” csapatából) 10,10 kg;
a legtöbb halat Szikszai Levente („Keleti Horgászbolt”) 6 db fogta.
A nyertesek emléklapot, érmeket és serlegeket kaptak. A kellemes idõben és jó hangulatban lezajlott horgászverseny után közösen fogyasztottuk el az ebédet. 

Mobirise

A Ljubljanai IPA Klub fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte 2018. május hónapban. Mihael Burilov elnök úr meghívására Egyesületünket három fõ képviselte az ünnepségen. Számtalan ország képviselõje is részt vett az évforduló programjain.
A díszünnepség a Ljubljanai „Fesztivál-teremben” került megrendezésre. Az elnökség beszámolt az elmúlt 25 év történéseirõl, az elért eredményekrõl.
A megemlékezést ünnepi vacsora és szórakoztató program követte.
Másnap a meghívott külföldi vendégeket hajókirándulásra invitálta a házigazda. Sétahajóztunk a Ljublnica folyón és sétáltunk a városban.
Vendéglátónk családi pikniket szervezett a vendégek számára a Horgász-Klubban, Spodnje Gameljnében.

Mobirise


Horgászverseny:
2018. augusztus 25-én 06 órai kezdettel rendezte meg Egyesületünk elnöksége hagyományos horgászversenyét a Joker-tavon.
A versenyen – ez évben is – 13 csapat indult 3-3 fõvel.
Eredmények:
1. „Görbebot Team” 31,10 kg
2. „Csali Team” (IPA MSZ BRFK Egyesülete csapata) 24,30 kg
3. „Soroksáriak” 15,90 kg.
A legnagyobb súlyú halat: Sárossy Róbert (9,5 kg), a legtöbb halat Petrovics Sándor
(9 db) fogta.
Serlegeket és érmeket kaptak a nyertes csapatok. A horgászverseny után a versenyzõk és megjelent IPA tagok közösen fogyasztották el a finom ebédet. 

Mobirise

Az IPA Landesgruppe Bécs és az IPA MSZ BRFK Egyesülete évek óta barátsági szerzõdést és intenzív kapcsolatot tart fenn.
A két szervezet elnökségének képviselõi találkoztak – munkatervüknek megfelelõen - Bécsben, 2018. október 16-18.-án. Nagyon szép, verõfényes õszi idõ fogadott bennünket Bécsben. A 2019 évi közös programok és feladatok megbeszélése elõtt közös sétát tettünk a Kahlenbergen, ahonnan gyönyörû a kilátás Bécs városára. Az est folyamán beszéltük meg a jövõbeni, közös feladatainkat.
A másnap délelõtti program „csúcsa”: a Demel Cukrászmúzeum látogatása volt.
Városnézésen vettünk részt régi idegenvezetõ barátunk, Josef Parak úr kalauzolásával. Délután meglátogattuk a világ legöregebb állatkertjét, a Schönbrunni Tiergartent. Este, a vacsoránál találkoztunk az IPA Párizsi Szervezete elnökével, Olivier Boulenquez urral is.
Befejezésül vendéglátóinkkal közösen múzeumlátogatáson vettünk részt Felsõ-Belvederben.

Mobirise

Az IPA Klub Ljubljana elnöke, Miha Burilov úr - 2018. november 15-17.-ére - ismét Ljubljanába hívta Egyesületünk képviselõit. Cél: az IPA Zágráb, az IPA Klub Ljubljana és az IPA MSZ BRFK Egyesülete Együttmûködési Megállapodásának felülvizsgálata, módosítása, illetve az IPA Landesgruppe Wien bevonása az Együttmûködésbe. Fõ cél – változatlanul – a baráti kapcsolatok megvalósítása és további elmélyítése.
Az IPA Zágráb és az IPA Klub Ljubljana már 2012-ben külön – külön írt alá Együttmûködési Megállapodást az IPA MSZ BRFK Egyesületével. A most aláírt dokumentumoknak egységes szerkezete lett.
Ugyancsak külön kötött a BRFK Egyesülete megállapodást az IPA Landesgruppe Wien-nel. A fent említett két egyesület is szeretett volna megállapodni a bécsi szervezettel. A bécsiek viszont csak megfigyelõként vettek részt ezen idõpontban Ljubljanában. A tervezetet magukkal vitték Bécsbe, ahol azt az elnökségük tanulmányozza.
A dokumentumok ünnepélyes aláírására a ljubljanai városházán került sor. Dejan Black polgármester-helyettes úr fogadta az IPA delegációt. A zenét a Szlovén Rendõrségi Zenekar kvartettje szolgáltatta.
Vendéglátóink körutazásra vittek bennünket. Sétáltunk a belvárosban és jártunk vrhnikai múzeumban is. 

Mobirise

IPA Landesgruppe Wien 

 Az IPA Landesgruppe Wien elnöksége és az IPA MSZ BRFK Egyesület elnöksége soron követõ közös elnökségi ülését Budapesten tartotta 2017. november 15-16-án. A közelmúltban megválasztott bécsi egyesület elnöksége megerõsítette azt a szándékát, hogy a jövõben is ugyanolyan szoros lesz az együttmûködésük, mint az elõzõ elnökség tevékenysége során.
A hivatalos megbeszélések és programegyeztetések után közös hajókiránduláson vettünk részt a Dunán, majd sétáltunk a Vörösmarty-téri karácsonyi vásárban. Másnap látogatást tettünk a budapesti Zsinagógában- és múzeumban. 

Mobirise

Horgászverseny 

Egyesületünk elnöksége 2017. augusztus 26-án 06 órai kezdettel rendezte meg horgászversenyét, hagyományosan a Joker-horgásztavon.

 A díjak
A versenyen 13 csapat indult 3-3 fõvel. A csapatokat népes számú szurkoló is elkísérte.
Eredmények:
1. „Csali Team” (IPA MSZ BRFK Egyesület csapata) 19,1 kg
2. „Halhányók” 18,35 kg
3. „Tüskés pikó” 5,9 kg.          

A legnagyobb súlyú halat: Banitz Róbert (6,5 kg, „Halhányók” csapatából), a legtöbb halat Petrovics Sándor (9 db, a „Csali Team”csapatból) fogta.
A nyertes csapatok tagjai serlegeket és érmeket kaptak.
A jó hangulatban lezajlott horgászversenyt követõen a bográcsban fõtt finom ebédet a versenyzõk és a megjelent IPA tagok közösen fogyasztották el.
                       

Mobirise

Amennyiben módja, lehetősége van, kérjük, hogy adójának 1 %-val az International Police Association Magyar Szekció BRFK Egyesületét támogassa.

Sorszám: 12860    Adószámunk: 18121269-1-41