Együttműködő partnereink,
akik kedvezményeket biztosítanak IPA tagoknak

AEROGLOBUS  
REPÜLŐ SE

Dunabogdány Arany János u. 8.
E-mail: aeroglob@indamail.hu
maapollo@t-online.hu
tassy.marton01@gmail.com
Tel: +36 20 943 7153
+36 70 332 0479


1988-ban alakult meg Dunabogdányban.
Jelenlegi taglétszám 11 fő pilóta és 12 fő pártoló tag.
Repülőterünk Tahitótfalu és Dunabogdány között helyezkedik el, mely a tagok saját tulajdonában lévő földterületen lett kialakítva.
A reptér 6. osztály besorolású.
Az egyesület motoros sárkányrepülőket üzemeltet, így csak ilyen repülőgépekkel repülünk. A felszállópályánk 500 m hosszú és 40 m széles füves pálya. Nemcsak ultrakönnyű repülőgépek, hanem helikopter és motoros kisrepülőgépek fogadására is kiválóan alkalmas. Bizonyítja ezt, hogy a környező repülőterekről folyamatosan látogatnak minket az egyesületek pilótái különböző gépekkel.
Megalakulásunk óta nagyon sok sétarepülésre vágyó megfordult már nálunk. Nemcsak sétarepüléssel, hanem repülésoktatással is foglalkozunk. Maga a légi jármű kisseb felderítő, filmforgatás, fotós, és egyéb kereső feladatokra is jól alkalmazható.
Rendeztünk már UL nemzeti bajnokságot és más versenyeket is.
Tudásunkat igyekszünk a jelentkező fiatalok számára, nagyon kedvező feltételekkel tovább adni.
A kiváló környezeti adottság miatt nagyon népszerű rendezvényeket tudunk szervezni. Több alkalommal rendeztünk más klubokkal, egyesületekkel, alapítványokkal stb. igen jó eredménnyel.
Az IPA Nemzetközi Rendőrszövetség Magyar Szekció BRFK Egyesületével való együtt működés, a jövőben még nagyobb lehetőséget biztosít közös programok és rendezvények megtartására.  

DUNA-régió 
Vízi-turisztikai Szövetség

Nyilvántartási szám: 13-02-0006385
elnök: Pándi László
Honlap: www.dr-vtsz.hu, www.vadkacsa.hu
e-mail: wpandi@vadkacsa.hu
mobil: +36 30 338 3684

A szövetség hitvallása – Cseppben a tenger, csepp nélkül nincs tenger
A 2012-ben megalakult DUNA-régió Vízi-turisztikai Szövetség (DR-VTSZ) alapító tagszervezetei fennállásuk több, mint 25 esztendeje alatt Magyarország szinte valamennyi folyóján túráztak. Így mondhatni teljes körű kép alakult ki arról, hogy mely folyókon milyen lehetőségei vannak a gyermekek vízi természeti nevelésének, a helyi és helyközi túrázásnak, a vízi turizmus aktív turisztikai ággá fejlesztésének. A DUNA-régió Vízi-turisztikai Szövetség szükségesnek tartja és stratégiai feladataként vállalja, hogy Magyarország minden víz menti települése vegye használatba a saját vízpartját és a tanulóifjúság saját lakó környezetében tanulja meg a „vízen járás” tudományát.
DUNA-régió Vízi-turisztikai Szövetség által alapított és működtetett mozgalmak
- „Minden gyermek tanuljon meg úszni, evezni és kerékpározni” - mozgalom;
A Szövetség alapvetőnek tarja az életvitelbe épített rendszeres testmozgást és a gyermekkorban elindított mozgáskultúra fejlesztést.
- „Együtt a Vízen” – mozgalom;
A Szövetség számára kiemelkedően fontos cél, hogy a víztestek mellett élő magyar és határ menti lakosság minél nagyobb százaléka – különös tekintettel a gyermekekre és fiatalokra – ismerkedjen meg a vízen töltött idő szépségeivel, használjon valamilyen vízen járó eszközt és ismerje meg a Magyar Vízi Kultúrát.
- „VÍZ-CSÖPPEK természeti alapú civil közösségépítés és hálózatfejlesztés” mozgalom;
A DR-VTSZ szeretné elősegíteni, hogy a DUNA-menti települések kölcsönösen előnyös együttműködési alapon szerveződő VÍZ-CSÖPPEK mikro-regionális társulásokká, együttműködő társadalmi hálózattá szerveződhessenek.
A mozgalom életre hívásával a DUNA-régió Vízi-turisztikai Szövetség a vízi világot kultúrateremtő erőnek tekinti és szeretné elérni, hogy minden vízparti településen több, egymáshoz közeli településen legyen olyan szabadon használható vízparti közösségi tér, amely mindenki számára elérhető. Adott településeken a folyó menti közösségi terek, mint – vízitúrázásra alkalmas – nyílt használatú, természeti nevelést szolgáló BŐGŐSHAJÓ pontok kerülnek kialakításra.
- „Mentsük meg a használaton kívüli gátőrházakat” mozgalom;
A DR-VTSZ szeretné elérni, hogy a DUNA-mentén meglévő, használatban nem lévő négy gátőrház vízi kultúrát közvetítő közösségi térként működhessen a jövőben, a kapcsolódó régió tanulóifjúsága számára természeti nevelési terepgyakorlati helyszínt biztosítva.
A DUNA-régió Vízi-turisztikai Szövetség szabadidős szolgáltatásai
a szövetség leányfalui vízitelepén;
- Gyermek- és ifjúsági korosztály számára KeniOVI, KenuSULI programok;
- Kormányos képző táborok – hétvégeken klubfoglalkozás jelleggel;
- Vízi túravezető képző táborok – hétvégeken klubfoglalkozás jelleggel;
- Aktív hétvége programok – Dunakanyar kerékpártúrák, kenutúrák;
- Csillagtúrák – bakancsos és kenutúra programok azonos helyszínű indulással/érkezéssel;
- Együtt a vízen - Együtt a család - generációk találkozása – családi csónakos csalinkázások a Szentendrei Dunán;
- Barangolások a Pilisben – hétvégeken klubfoglalkozás jelleggel, természetismereti túrák;
- Csapatépítő tréningek, családépítő tréningek;
- Duna-menti, bográcsolással egybekötött közösség erősítő programok;
Az IPA BRFK Egyesület tagjai és családtagjai, ingyenesen vehetnek részt az NLHE rendezvényein.

Velocipede
Kerékpárüzlet és Szerviz

1212 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 127.
honlap: velocipede.hu
telefon: +36-1-427-1137, +36-70-264-1544
ügyvezető: Szabó János

Szabó János a kerékpározás országosan elismert eredményes sportolója, az 1987-ban alapított cég tulajdonosa a garancia arra, hogy az üzletünkben szakértelemmel összeállított és minőségi termékekből válogathat. Szabó úr kerékpáros szakosztályunk vezetője. Igény szerint kerékpárokat is építenek! IPA tagoknak kedvezményt biztosít. Szabó János kerékpáros szakosztályunk vezetője. 

RAMADA AQUAWORLD
Hotel és Élményfürdő

1046. Budapest, Homoktövis u. 103.
honlap: aquaworldresort.hu
telefon: 06 1 2313 600

Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A trópusi hangulatú Angkor-romtemplom, a 17 bel- és kültéri élmény - valamint úszómedence, a szörf, a búvárkodás, a vízen járó labda, valamint 11 különleges csúszda garantálja a szórakozást minden korosztálynak.
Májustól októberig 1,5 hektáros parkosított stranddal is várjuk a napfény szerelmeseit. A strandon további két gyermekmedence, egy 25 méteres úszómedence, nyugágyak, játszóterek, minigolf, trambulin, illetve Magyarország legnagyobb vizes játszótere, az Aqua Spray Park kapott helyet. 

Alpiq
Csepeli Szolgáltató kft.

1211. Budapest, Hőerőmű u. 3.
honlap: alpiq.com
elérhetősége: 061 278 3800

Villamosenergia és távhőszolgáltatás terén nyújt kedvezményeket (ld. honlapon)

Autó Filus kft.
Érd

2030 Érd, Erika u. 4-6.
honlap: autofilus.hu
Telefon: 0623-361 187, 06 30 630 9652
Ügyvezető: Lendvai József

Garantálja számodra a szakszerű és precíz munkavégzést, legyen bármilyen típusú autód, motorkerékpárod vagy utánfutód! Vizsgasorunknak köszönhetően igen sokrétű a vizsgáztatható járművek listája! IPA tagoknak kedvezményt biztosít!

Műszaki és Eredetiség vizsgálatra hozható típusok:
- személyautó
- kisteherautó
- teherautó
- motorkerékpár
- utánfutó, lakókocsi
- mezőgazdasági vontató, lassú jármű. 

Körút
Oktató és Szolgáltató kft.

cégjegyz.sz.: 01-09-066509
ügyvezető: Weszelovszky Károly
székhely: 1211 Bp., II. Rákóczi F út 107-115/C
adószám: 10347012-1-43
Tel: +36-1-276-3225, +36-20-9418-776
ügyfélfogadás:
1211 Bp., II. Rákóczi F út 107-115/C
hétfő: 8-16
kedd: 8-12
szerda: 8-18
csütörtök: 8-12
péntek: 8-13
honlap: korutoktatas.hu
e-mail: korutkft@gmail.com


Felajánlást tett, hogy egyesületünk és családtagjai kedvezményes áron vehetnek részt a cég tevékenységi köreibe tartozó járművezetői képzésekben.
Fő tevékenységi körük járművezető képzés, közlekedési szaktanfolyamok, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok. Tanfolyamainkat egy saját tulajdonú 5.000 m2-en kialakított oktatóbázison tartjuk.
Tanfolyamok: Képzés minden kategóriában, GKI, GÉPKEZELŐ OKJ-s és hatósági képzések. E-learning képzés minden gépjármű kategóriára és motorra! Gépkezelő kategóriás és támogatott képzéseink időponthoz kötötten, további tanfolyamaink rugalmasan kezdhetők. 

Érd- Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző 
Egyesület és Nemzeti Lovas kultúra Központ

2030 Érd, Simonpuszta
honlap: simonpuszta.hu
telefon: +36 30 331 7601
elnök: dr. Korein László

Az egyesület szolgáltatásaival kapcsolatban
A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület szeretettel várja a lovagolni vágyó gyerekeket és felnőtteket kezdő és haladó szinttől egyaránt. Tapasztalt lovaink és szakképzett gyakorlott oktatónk a biztosítéka a biztos lovastudás megalapozásának, a gondtalan kikapcsolódásnak. Haladóknak tereplovaglási lehetőség!

Egyesületünk szolgáltatásai
– Séta lovagoltatás
– Futószáras lovagoltatás
– Osztálylovagoltatás
– Tereplovagoltatás
– Egyéni lovasedzések
– Családi fogatozás
– Erdei iskola lehetőség


Az IPA BRFK Egyesület tagjai és családtagjai, ingyenesen vehetnek részt az NLHE rendezvényein. 

Prestige Print

1225 Nagytétényi út 228
honlap: prestigeprint.hu
telefon:+36306707337, +36305245223
ügyvezető: Hamarits István
e-mail: info@prestigeprint.hu

Cégük nyomdaipari szakembereink évtizedes tapasztalataira alapozva a legújabb trendek és technológiai fejlesztések követésével határozta meg és alakítja stratégiáját. Ügyfeleikkel együtt gondolkodva, igényeik és lehetőségeik maximális figyelembe vételével dolgoznak. Minden esetben hatékony nyomdai-produkciós megoldásra, hosszútávú és jól működő ügyfélkapcsolatokra törekednek. Megbízóik számára biztosítják az állandó személyes kapcsolatot az árajánlat kéréstől a munkafolyamat végéig, mindennemű kérdésre, esetleges változtatásra esetén azonnal reagálni tudjanak.
A nyomtatási szolgáltatások széles palettáját nyújtjuk: ofszet-, és digitális nyomtatás, nagyformátumú nyomtatás, szitanyomtatás stb. Emellett a nyomtatás előkészítését is vállaljuk. IPA tagoknak jelentős kedvezményt biztosít. 

Zen Rendészeti Sportegyesület

1042. Budapest, Árpád u. 56.
honlap: zen-sport.hu
mail: info@zen-sport.hu
telefon: +36 30 4031483

Csapatépítés és élménylövészet, profi sportlövészet és tanfolyamok.

Vass Imre IPA Magyar Szekció BRFK Egyesület horgász-lövész szakosztály vezetője

Holiday Panzió Balatonfüred


8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor út 28.
telefon: +36 30 524 5394 
Facebook profil

Szervezet, cég:Oldalak címe:
International Police Associationhttps://www.ipa-international.org/
Magyar Szekció BRFK Egyesület facebook csoporthttps://www.facebook.com/ipa.brfk.egyesulet/
IPA Magyar Szekcióhttps://ipa-hungary.hu/
Informatikai támogatónk:
FECOmp vállalkozás
https://fecomp.hu/
Velocipede Kerékpárüzlet és Szervizhttps://www.facebook.com/velocipede.szerviz/?fref=ts
Ramada Aquaworldhttps://www.aquaworldresort.hu/
Alpiq Csepeli Szolgáltató kft. https://www.alpiq.com/
Autó Filus kft. https://www.autofilus.hu/
Körút Oktató és Szolgáltató kft.https://korutoktatas.hu/
Érd- Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület
és Nemzeti Lovas kultúra Központ
http://www.simonpuszta.hu/
Prestige Printhttp://www.prestigeprint.hu/
Zen Rendészeti Sportegyesülethttp://www.zen-sport.hu/
Holiday Panzió Balatonfüredfacebook

Baranya Megyei IPA tagok Egyesületehttp://www.ipabaranya.hu/
IPA MSZ Debreceni Szervezetehttp://ipa-debrecen.hu/
IPA MSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetehttp://www.ipagyms.hu/
IPA MSZ Heves Megyei Szervezetehttp://www.hevesipa.hu/
IPA MSZ Készenléti Rendőrség IPA Szervezetehttp://ipakr.hu/page.php?11
IPA MSZ Közép Magyarországi Szervezethttps://ipa-kmsz.hu/
IPA Nemzeti Adó- és Vámhivatali Szervezetehttps://www.ipanav.hu/index.php/hu/
IPA MSZ Országgyűlési Őrség Önálló Tagszervezetehttps://ipaogyorseg.iwk.hu/
IPA MSZ Paksi Szervezetehttp://www.ipa-paks.com/
IPA MSZ Pest Megyei Szervezetehttp://www.ipa-pestmegye.hu/
IPA MSZ Szombathelyi Szervezetehttps://ipa-szombathely.hu/hu/hirek/
IPA MSZ Tapolcai Szervezetehttp://ipatapolca.hu/
IPA MSZ Veszprém Megyei Szervezetehttp://www.ipa-veszprem.hu/
IPA MSZ Zala Megyei Egyesülethttps://www.ipazala.hu/

Amennyiben módja, lehetősége van, kérjük, hogy adójának 1 %-val az International Police Association Magyar Szekció BRFK Egyesületét támogassa.

Sorszám: 12860    Adószámunk: 18121269-1-41