HÍREK, AKTUALITÁSOK

Esti csepeli kerékpározásSikerrel szerveztük és rendeztük meg az első csepeli esti kerékpáros találkozónkat, ahol közel száz fő vett részt a 6 éves korosztálytól a 75 évesig. Szilágyi Sándor kapitány úr indította útnak a bicajozást.15 kilométert kerekeztünk a XXI. kerületben. Galina Tibor és Kosik György urak velünk együtt látták vendégül a részvevőket. A Zsaru magazin munkatársa is jelen volt.
A kerületi rendőrök, polgárőrök szakszerűen, kimagasló eleganciával biztosították a rendezvényt, munkájukat ezúton is tisztelettel megköszönjük! Fényképeket a galériában tekinthetik meg.
A nagy sikerre való tekintettel, következő hasonló programunkat ez év augusztusában kívánjuk megrendezni.

Rajz verseny


Az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesülete Tudomány, kultúra és oktatás szakosztálya meghirdeti rajz versenyét
A 6-12 év közötti (született 2008.01.01 és 2014.12.31 között) IPA tagok gyermekei és unokái, jogosultak a részvételre, feltéve, hogy a két szülő vagy nagyszülő, vagy gyám egyaránt hozzájárul a versenyben való részvételhez, valamint a projektek kiállításához. Az első öt helyezett munkáját az IPA Nemzetközi Szervezetének versenyére is benevezzük!
Minden érintett gyermeknek A4-es papírra kell festenie.
Munkáikhoz a következő dolgok használhatók: ceruza, akvarellek, tempera, olajpasztell, száraz pasztell, festékek. A projektekhez kitöltött nyomtatványt kell csatolni, amely tartalmazza a versenyző teljes nevét (név, vezetéknév), kort, szülő e-mail címét és elérhetőségi telefonszámát. A projekt benyújtásakor a szülők automatikusan elfogadják az Egyesület fenti feltételeit.
A verseny 2020.06.25-én kezdődik és 2020.07.30-ig tart. Minden olyan rajz, amely 2020. augusztus 1.-e után érkezik, automatikusan elutasításra kerül.
Elnök úrral egyeztetve kérnénk Önöket, hogy a drhorvathmarika@gmail.com e-mail címre küldjék el a beszkennelt pályázatokat és a kitöltött, aláírt nyilatkozatokat 2020. július 30. 12:00 óráig.
A pályázatról:
Minden versenyző csak két témára pályázhat, és ugyanaz a személy csak egyszer lehet nyertes.
A verseny témái:
1. Rendőr munka közben
2. Rendőrség és állatok
A versenyen minden kategóriából 1 győztes, második helyezett és harmadik lesz, valamint egy győztes lesz, aki a legjobb rajzot küldte be.
A nyeremények:
• A legjobb rajz nyertes számára: egy festék-készlet
• Az egyes kategóriák első nyertese számára: festék-készlet
• Az egyes kategóriák második és harmadik győztese számára: rajztömb,
valamint minden gyermek kap egy emléklapot a részvételről.
A rajzok megjelennek az IPA Magyar Szekció BRFK Egyesülete honlapján, Facebook oldalán, ahol a tagok like-olhatják a kedvenc rajzokat. A legtöbb like-ot kapott rajzok nyernek.
További szabályok:
Az egyes résztvevők kizárólagos felelősséggel tartoznak információik teljes és helyes megadásáért. A résztvevő adatainak hiányos vagy hibás kitöltése feljogosítja az egyesületet, hogy kizárja őt a versenyből. Bármelyik résztvevő és / vagy nyertes bármely szakaszban kizárható, ha nem teljesítik a belépés feltételeit.
Az ajándék személyes, és nem cserélhető, vagy kérhető csere, illetve nem váltható be semmilyen áron.
A versenyzők hozzájárulnak és engedélyt adnak, hogy munkájuk a nyomtatott és elektronikus médián és / vagy az interneten keresztül megjelenjen.
Az egyesület fenntartja a jogot, hogy bármilyen célra felhasználhatja és közzétegye a győztesek listáját, fényképeket, filmeket és videókat, és promóciós célokra felhasználhatja a versenyhez kapcsolódó bármilyen híreket. A pályázaton való részvétel automatikusan konszenzust és az ehhez szükséges jogok (szerzői jogok, kizsákmányolás) átruházását biztosítja, az egyesületellen fennálló egyéb igény nélkül.
A versenyen való részvétel a verseny feltételeinek feltétel nélküli elfogadását vonja maga után, valamint az IPA-val szembeni követelések következményes lemondását. A Szervező felelőssége kizárólag a tervezett ajándékok elérhetőségére korlátozódik. A nyilvános felháborodást és a jó erkölcsöt sértő, kétértelműségekre vagy más műszaki hibákra hivatott tartalmakat nem fogadjuk el.
Azok a bejegyzések, amelyek bármely állami, közigazgatási vagy egyházi hatóság vagy harmadik fél tiszteletére és méltóságára sértő tartalmat tartalmaznak, melyek sértő, felbujtó, rasszista tartalommal rendelkeznek, vagy ellentétesek a rendelkezésekkel, vagy bármilyen más módtól lenne szó, azokkal szemben az egyesületet nem lehet felelőssé tenni, sem nem terheli büntetőjogi vagy polgári jogi felelősség.
Ha bármi kérdés merülne fel, kérem e-mailben jelezzék nekem.
Budapest, 2020. június 23.
 
                                                                                                  Dr. Horváth Józsefné
                                                                                                               alelnök

ESTI CSEPELI
KERÉKPÁROZÁS
2020.06.26.

Az IPA. Magyar Szekció BRFK Egyesülete 2020. június 26-án „csepeli esti kerékpározás” elnevezéssel „biciklis” programot szervez az Ön irányítása alatt álló kerületben.
Egyesületünk életében a 2020-as esztendő a megújulás éve, ennek érdekében több szakosztályt hoztunk létre, melyek Budapest területeink több programot szerveznek rendőreink és baráti köreik részére, ilyen a kerékpáros-motoros csoportunk jelenlegi programja:
- szervezője: Szabó János 1212. Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 127. szám alatti lakos, mobil elérhetősége: +3670 264 1544, email: velocipede1987@gmail.clom

A program:
- gyülekező: 2020. június 26. 18.30 óra Budapest XXI. kerület Szent Imre tér
- regisztráció: 18.30 órától, a felállított sátornál,
- indulás: 19.00órakor,
- várható létszám az előzetes információink szerint 100-150 fő,
- tervezett útvonal: Szent Imre tér-Táncsics út, Béke-tér- Völgyi út-Szigetszentmiklósi út- Hollandi út-Széchenyi út-Táncsics út- Szent Imre tér.
- a közutat kívánjuk használni a Kresz szabályok teljes betartásával,
- a program várható befejezése: 2020. június 26. 20.30 óra
- rendezőink száma: 20 fő a megfelelő felszerelésekkel, mellényekben.

Célunk a balesetmentes közlekedésre az egymásra figyelésre való felhívás, a „látni és látszani” elvárt kerékpáros közlekedés tudatosítása. Kérem szíves együttműködését és segítségét a program lebonyolításában.

Budapest, 2020. június 15. 

Amennyiben módja, lehetősége van, kérjük, hogy adójának 1 %-val az International Police Association Magyar Szekció BRFK Egyesületét támogassa.

Sorszám: 13399    Adószámunk: 18121269-1-41